Meer resultaten voor asbest

   
asbest
 
Asbest.
De meest toegepaste soorten zijn wit asbest chrysotiel, blauw asbest crocidoliet en bruin asbest amosiet. Bij asbest maken we een onderscheid tussen hechtgebonden asbest en niet-hechtgebonden asbest. Dit onderscheid is van belang omdat het iets zegt over de kans dat asbestvezels in de lucht komen.
Asbest Afvalzorg.
Dit afval dient u deugdelijke en luchtdicht verpakt aan te leveren in bigbags of containerdepotbags die zijn voorzien van het asbestlogo, zie de aanlevervoorwaarden. Wij ontvangen selectief verwijderd asbest op onze locaties Wieringermeer en Zeeasterweg, waar wij het veilig storten.
Asbest Gemeente Lansingerland.
Asbest vanuit uw eigen huis mag u in sommige gevallen zelf verwijderen en naar het afvalbrengstation brengen. Als het asbest aan alle voorwaarden voldoet is het afvoeren gratis. Ik heb asbest in mijn huis, wat moet ik doen? Materialen met asbest hoeft u niet altijd te verwijderen.
Gemeente Alphen Chaam: Asbest.
Asbest moet in stevig doorzichtig plastic folie van minimaal 02, millimeter dik zijn verpakt en goed zijn dichtgeplakt met tape. Plak op de verpakking een sticker met daarop het opschrift Asbest. Bij het bewerken van asbest kunnen gevaarlijke vezels vrijkomen.
Hartvannederland.
Asbest onderzoek Woonstad Rotterdam. Woonstad Rotterdam.
Nadat er bij jou onderzoek is geweest krijg je een brief waarin staat of er wel of geen asbest is gevonden. Als er geen asbest is gevonden, dan hoef je niets te doen. Wat doet Woonstad Rotterdam als er asbest is gevonden?
Asbest herkennen en verwijderen omgevingsdienst OZHZ.
Asbest is daarom vooral te herkennen aan het soort materiaal. Asbest vind je namelijk vaak in golfplaten daken, in en onder vinyl vloerbedekking, in vensterbanken, in afvoerleidingen, in de schoorsteen, in brandwerende platen rondom de cv ketel, maar ook in oude ketels, en in het dakbeschot.
Gemeente Teylingen: Asbest verwijderen.
Asbest verwijderen door gecertificeerd bedrijf. Alleen een gespecialiseerd bedrijf mag asbest verwijderen als u het pand, de woning of bijgebouw gebruikt voor de uitoefening van een beroep of bedrijf. Dit geldt ook als u als particulier de woning gaat bewonen en niet onder de uitzonderingen valt zoals beschreven onder het kopje Asbest verwijderen door particulieren.
Asbest/Asbestgelijkend materiaal Gemeente Tytsjerksteradiel.
Met een asbestinventarisatie stelt u vast waar asbest zit en op welke manier u het moet verwijderen. Is er asbest in het bouwwerk aanwezig dan moet u eerst het asbest laten verwijderen voordat u verder kunt gaan met de werkzaamheden.
Asbest Stadswonen.
Welke soorten asbest zijn er? Hechtgebonden asbest; het grootste deel van de asbesttoepassingen is hechtgebonden. Zolang dit niet beschadigd raakt, is het niet gevaarlijk. Dit type asbest zit in onder andere golfplaten van asbestcement en ventilatiekanalen. Niet-hechtgebonden asbest; hierin is asbest niet verbonden met een bindmiddel.

Contacteer ons