Op zoek naar dak?

   
dak
 
De kracht van keramiek op het dak Wienerberger.
Waar staan we voor? Waar kun je als particuliere klant terecht? De kracht van keramiek op het dak. Voor ieder dak een passende keramische oplossing. Voor een goede bescherming en een mooie afwerking. Ontdek de mogelijkheden en de voordelen van een keramisch dak.
Het Dak.
Het dak Dakpannen algemeen Verankering en berekening Renovatie Verkooppunten. In ons deel van Europa kennen we vooral hellende daken. Logisch, want een hellend dak is goed bestand tegen harde wind, het regenwater stroomt er gemakkelijk vanaf en de kap is een uitstekende warmtebuffer.
Begeleiding dak en thuisloze cliënten met een lichte verstandelijke beperking Cordaan.
Dan kunt u daarbij ondersteuning aanvragen van ons team Dak en Thuislozen. Terug naar de maatschappij. Cliënten met een lichte verstandelijke beperking kunnen om verschillende redenen op straat terechtkomen en in het dak en thuislozencircuit belanden. Meestal hebben ze geen eigen dak meer boven het hoofd.
Groene Daken Groene daken.
Én het zorgt voor verkoeling en wateropvang. Uit onderzoek laten luchtfotos ziendat er met gemak nog 2 mi ljoen schuurtjes, uitbouwtjes of garage s en meer dan 21 miljoen vierkante meters aan grij s dak is om te vergroenen. D at is maar liefst 47x het Vondelpark in Amsterdam aan groen erbij.
Dakisolatie: Plat dak, Hellend dak, Zolder Prijs Advies De Isolatieshop.
U plaatst de isolatie dan vanuit de binnenkant van de ruimte tegen de onderkant van het platte dak. Voor deze toepassing wordt meestal gebruik gemaakt van steenwol, glaswol, minerale wol of houtvezelplaten. Deze manier van isoleren heet een koud dak constructie.
Cazdak: dakbedekking, dakonderhoud en installatietechniek onder één dak.
Regelmatige inspectie van uw dak voorkomt schade en hoge herstelkosten. Cazdak is lid van de landelijke onderhoudsdienst Dakbehoud Nederland. Specialist in onderhoud en renovatie van daken. Bij ons vindt u alle kennis van dakbedekking, dakonderhoud en installatietechniek onder één dak.
Groen? Doen! Duurzaamheid op uw dak Dakdekker voor dakonderhoud of renovatie dak.
Toch kan het ook dan lonen om het dak letterlijk en figuurlijk te vergroenen. Zo creëert een sedumdak allereest een extra warmteweerstand op het dak, waardoor er binnen minder gestookt hoeft te worden. Een ruimte met een groen dak erboven is al snel twee graden koeler dan een gewoon dak.
Elan Voor dak en wandsystemen, plaatwerk en metaalbewerking.
31 315 24 25 60. Dak en wand systemen., plaatwerk en metaalbewerking. Dak en wandsystemen, plaatwerk en metaalbewerking. Wanneer u dak en wandsystemen nodig heeft dan kiest u natuurlijk voor een leverancier die flexibel en betrouwbaar is in alle opzichten.
Dak of schoorsteen onderhouden? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud.
Van Gulik Dak en Totaalonderhoud is het adres voor dakinspecties en onderhoud. Het is belangrijk om jaarlijks het dak van je woning te laten inspecteren, zo voorkomt u lekkages en schade. Met onze ruim 10 jaar ervaring, zijn wij experts op het gebied van dak en totaalonderhoud.
Dak Kwaliteit Nederland Dakreparatie Dakinspectie Dakmontage.
Niets geeft een huiseigenaar een slechter gevoel in zijn buik dan ondervinden dat er daklekkage is ontstaan. Hoewel veel daklekkages worden veroorzaakt door ernstige schade aan uw dak door bijvoorbeeld een storm, heeft elk dak een levensduur en uiteindelijk zal ook uw vertrouwde dak problemen kunnen ontwikkelen.

Contacteer ons